Vi har utökat utrymmet på våra webhotellspaket så ni får plats med MYCKET mer data än tidigare (10x mer data). Se i prislistan nedan för vad som ingår.

Vi kan erbjuda er ett webbhotell med Apache som plattform. Webbhotellet går att få i tre storlekar beroende på hur mycket utrymme man behöver. Man kan dessutom välja till en databas, antingen MySQL eller Microsoft SQL 2008.

Detta webhotellspaketet är till för dig som vil använda dig av de Open Source system som finns att tillgå på webben, exempelvis Joomla och Wordpress. Även för dig som kan utveckla i programmeringsspråket PHP och vill utveckla ditt eget system. Beroende på vilken databas du väljer kan du arbeta med Microsoft SQL och dess Microsofts Transact-SQL i din kod, eller om du kör Open Source system väljer du MySQL.

 

För order och förfrågningar, skicka ett epostmeddelande till  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it . Vi återkommer oftast med svar och orderbekräftelse inom 24 timmar.


 

Paket:

Detta webbhotell kan köpas i tre storlekar enligt nedan:

Paket Apache BAS Apache Standard Apache Premium
Lagringsutrymme 10 GB* 50 GB* 100 GB*
Epostutrymme 10 GB 25 GB 50 GB
Antal databaser 3 st 5 st 10 st
Trafikmängd/månad 5 GB** 25 100
Månadskostnad *** 25 kr/mån 50 kr/mån 115 kr/mån

* Vi kan självklart tillhandahålla mer utrymme till oavsett vilket paket du väljer. Kontakta oss, för mer information eller se vår prislista för hosted storage.

** 5 Gigabyte är fullt tillräckligt för de flesta siter. Om du har ett litet företag och vill ha en hemsida, eller vill ha en egen privat hemsida behöver du sällan ett större paket än detta. Om du däremot ska dela stora filer, t.ex. musik, film eller programvara kan det behövas större kapacitet. Det går i dessa fall att utöka kapaciteten efter hand. Viktigt är att OM man skulle använda upp sin överföringskapacitet så finns det ingen risk att din webbsida slutar fungera.

*** Inga andra avgifter tillkommer (dvs ingen faktureringsavgift, ingen startavgift). Priset är ex. moms, och debiteras årsvis. Fakturan skickas enbart digitalt. OBS Avgift för eget domännamn tillkommer (om man vill ha det), dock är detta en helt separat kostnad och faktureras ej av oss. Kostnaden är oftast inte mer än 100kr/år. Vi kan hjälpa till att registrera domänen utan kostnad.

 

Vi kan även erbjuda webbhotell med färdiga lösningar, ex. Joomla, Drupal, WordPress, etc etc, klicka här för att läsa mer om dessa.

 

Enkel webbstatistik finns att tillgå till alla paketen, men vi hjälper er gärna att installera Google Analytics, vilket är ett kraftfullt analysverktyg för webbplatser, och används idag på en stor del av världens webbplatser, stora som små.

Även vad gäller epost förespråkar vi en Googleprodukt som heter Gmail. Gmail förändrar sättet att arbeta med epost och gör arkivering, sökning och hantering av epost otroligt mycket enklare. Vi kan visa och hjälpa till vid övergången från traditionell epost till Gmail.

 

För order och förfrågningar, skicka ett epostmeddelande till This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it . Vi återkommer oftast med svar och orderbekräftelse inom 24 timmar.

 

Tekniska data:

Apache version 2.2.8

 

Komponenter

PHP Version 5.2.4-2ubuntu5.9 (när denna sida ändrades senast).

 

Standarddokument (Directory Index)

index.html

index.php

index.xhtml

index.htm

index.shtm

index.shtml

default.html

default.htm

 

Last Updated (Tuesday, 02 October 2012 13:11)