Sitter du på en suverän idé?

Sitter du på kunskap att skapa något av denna idé men saknar webbplats och pengar?

 

SourceryStudios vill premiera nytänkande och skapande av suveräna idéer. Idéer kan förändra världen, de får inte bli förkastade av en så enkel sak som att man inte har råd att skaffa en webbplats. Därför väljer vi att på detta vis hjälpa de av er som sitter på dessa idéer.

 

Kontakta oss på This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it och berätta vad du vill göra. Om vi tycker att detta är en idé som vi kan stå bakom, och som vi känner ger ett mervärde till webben så kommer vi att tillhandahålla en webbplats gratis (iis eller apache, det som passar dig). Observera att detta erbjudande inte fungerar om det är så att du bara vill starta en personlig webbplats, där folk kan sola i din glans, då får du allt betala ;)

Kriterier som gör att sponsringen kan omvärderas:

- Visar det sig att tjänsten blir populär och gör att du börjar tjäna pengar, anser vi det självklart att du också börjar betala för webbhotellet.

- Om vi lägger upp en webbserver som sedan inte används som överenskommet, eller om tjänsten inte blir lanserad, dras sponsringen in, alt. att du börjar betala för webbhotellet.

 

 

Observera att detta är en test för att se om det är många fattiga idésprutor som sitter där ute utan möjligheten att göra något med sina idéer... Ändringar till konceptet kan komma i framtiden.

 

Last Updated (Monday, 28 December 2009 23:24)